WELKOM   OGB DESIGN   WERKWIJZE   PRIJZEN   FOTOGRAFIE   PORTFOLIO   CONTACT

6


PORTFOLIO - OGB DESIGN HEEFT O.A. ONDERSTAANDE WEBSITE’S GEREALISEERDwww.NieuwsfLEX.nl

NieuwsfLex is van Lex Schuijl, correspondent en verantwoordelijk voor de verslaggeving van de actuele maatschappelijkeen politieke situatie in Harderwijk en Omgeving. Hij verleent zijn medewerking aan de lokale nieuwsvoorziening bij de lokale platformen voor actualiteiten en ondernemers. Deze zorgvuldig opgebouwde bron van betrouwbare contacten bieden mij een interessante, veelzijdige en vertrouwde basis voor mijn producten.

www.VisserijHistorieHarderwijk.nl

Ooit lagen in de haven van Harderwijk meer dan 170 botters. Nu nog maar een enkeling waaronder de HK172 die de gemeente trots gebruikt om gasten te ontvangen en rond te leiden in de oude universiteits- en garnizoensstad. Het verdwijnen van de Vissersvloot is het gevolg van de afsluiting van de Zuiderzee. Het water werd zoet en de haring en ansjovis verdwenen. Wat over bleef was de paling die nog altijd door Harderwijkers wordt gevangen en gerookt.

www.WABP-Triasplein.nl

Een WABP-groepsApp is een WhatsApp-groep die zich richt op het signaleren van verdachte situaties in een bepaalde wijk, buurt, dorp of stad. Het is een burgerinitiatief en dient als moderne vorm van buurtwacht. In Nederland zijn inmiddels meer dan 6500 buurten met een dergelijke WhatsApp-groep! In diverse dorpen en steden in Nederland heeft de Buurt-WhatsApp inmiddels al tot succes geleid. Er zijn criminelen aangehouden en het aantal woninginbraken is in sommige wijken gedaald.

www.VeteranenNW-Veluwe.nl

Deze website bevat verhalen en belevenissen van zowel veteranen uit WOII, onder oorlogsomstandigheden, alsmede van veteranen die bijgedragen hebben aan missies in het kader van Vredesoperaties bij de handhaving van vrede en veiligheid op vele plaatsen in de wereld.

Daarbij behoren ook de ‘jonge’ veteranen die nog in militaire dienst zitten, mannen en vrouwen die zich, ver van huis, hebben ingezet voor de vrede en veiligheid.

www.PasarMalamHarderwijk.nl

In Harderwijk was er een groepje Indische Nederlanders dat de Indische cultuur zo mooi, inspirerend en belangrijk vond, dat het een evenement ging organiseren om dat te laten zien.


De volgende Pasar Malam Harderwijk is op

zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018 in Harderwijk

Locatie: Sportcomplex de Sypel, Parkweg 4, 3842 AD Harderwijk.

www.SeptemberUnderwear.nl

September Underwear is dé speciaalzaak in lingerie en badmode in  Harderwijk. Kom binnen … en u waant u in een paradijsje met enorme keuze in de mooiste collecties. Laat u daarbij door ons adviseren, want ook bij de mooiste lingerie en badkleding staan pasvorm en draagcomfort voorop. Wij bieden u onze expertise en persoonlijke aandacht in een plezierige vertrouwelijke sfeer. Ons doel is dat u daarover zo tevreden bent, dat u in het vervolg graag weer bij ons terugkomt.

www.VoedselbankHarderwijk.nl

De Voedselbank is een organisatie die mensen in een financiële noodsituatie een steuntje in de rug biedt en verspilling van voedsel wil tegengaan. Iedere week worden er een kleine 250 voedselpakketten gevuld met producten voor zo'n 600 mensen in Harderwijk, Ermelo en Putten. De Voedselbank heeft dus iedere week 250 maal 20 tot 40 producten nodig, zoals brood, rijst, suiker, broodbeleg, alle soorten groenten en aardappels, melkproducten, enzovoort.

www.Indo-Entertainment.nl

Op deze website vindt u o.a. een overzicht van artiesten en cateringbedrijven voor uw evenement/feest in Indische sferen. Of het nu gaat om een Pasar Malam, Kumpulan of een privéfeest, op deze website vindt u de informatie die u zoekt om uw evenement tot een succes te maken. De artiesten en bedrijven stellen zich via deze site aan u voor, eventueel voorzien van foto’s en filmpjes. Daar kunt u eventueel nadere informatie opvragen en/of boekingen regelen. Wilt u zichzelf ook gratis promoten op deze website, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

www.Boekaniers.com

Eind 1994 werden door middel van een advertentie kerels gezocht voor het formeren van een Shantykoor. Een klein groepje enthousiastelingen stond aan de start in het zeezoogdieren recreatiepark het Dolfinarium in Harderwijk. Het koor koos de naam “de Boekaniers”. Het koor kent een gemiddelde sterkte van ongeveer 30 mannen en zingt Shantyliederen die hun oorsprong vonden op de grote zeilvaart en in de grote havensteden.

www.Quidor.nl

Mijn eerste schilderles heb ik gehad rond 1969 van de kunstschilder Sebo Detmers uit Soest. Schilderen met olieverf. Een aantal jaren later een schildercursus gevolgd, nat op nat schilderen. Ik ben iemand die van veel facetten van het leven houd. Daardoor veel variatie in mijn werk, van abstract tot figuratief en een mix van beiden. Hoofdzakelijk met acryl op doek, MDF of op papier.

www.IndischeHarderwijkers.nl

Tussen de jaren 1949 en 1965 kwamen er duizenden Indische Nederlanders uit het voormalige Nederlands-Indië naar Nederland. De meeste van hen waren werkzaam geweest bij het KNIL, het Koninklijk Nederlands Indisch Leger en konden een overstap naar de Koninklijke Landmacht maken. Velen van hen kwamen naar de Veluwe, waar Defensie één van de grote werkgevers was.

www.VanNieuwenhuizenColorsAtHome.nl

Bij Colors@Home van Nieuwenhuizen kunt u terecht als u op zoek bent naar een inspiratiebron met persoonlijk advies die u woonwensen kunnen invullen. Modern, klassiek, trendy, landelijk of een combinatie hiervan. Bij ons bent u aan het goede adres voor elke stijl en voor ieder budget. Het grote aanbod doet u wellicht duizelen, maar wij begeleiden u graag door het doolhof van keuzes.

www.Checkpoint-VerkoopStyling.nl

Checkpoint Interieur & Verkoopstyling is gespecialiseerd in het zo optimaal mogelijk presenteren van uw woning ruimer, lichter, sfeervoller en neutraler oogt, wat een breed doelgroep zal aan spreken met als resultaat een snellere verkoop van uw woning. Oprichtster van Checkpoint is Anja van Beekhuizen Interieur en Verkoopstyliste. Na jarenlange ervaring bij een woningcorporatie als woonconsulent heb ik besloten mijn passie, voor wonen en interieur, mijn werk te maken.

www.MDingenieursbureau.nl

MD ingenieursbureau is de specialist in het ontzorgen van organisaties op de gebieden kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. De kernactiviteiten zijn het opzetten, implementeren, onderhouden en certificeren van managementsystemen op basis van ISO 9001, VCA, ISO 14001 en OHSAS 18001. Ook op het gebied van CO2-reductie, ISO 26000 / MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en ISO 50001 (normeisen energiemanagementsysteem) heeft MD ingenieursbureau voldoende kennis in huis.

www.RegionaleVeteranenDag.com

Voortgekomen uit de Regionale Veteranendagen Noord-West Veluwe 2006 en 2007 welke georganiseerd werden door de Afdeling West Veluwe/Flevoland van de Bond van Wapenbroeders is de Stichting Regionale Veteranendag Noord-West Veluwe op 14 januari 2008 opgericht. Zij is nu eindverantwoordelijk voor de organisatie van deze Veteranendag NW-Veluwe.

www.HenkBakkerPotloodTekeningen.nl

Henk Bakker (1938) kon niet bevroeden dat hij na zijn arbeidzame leven nog een geheel andere carrière tegemoet zou gaan, die van beeldend kunstenaar. Toch bracht een cursus portrettekenen hem op dit spoor en sinds 2006 staat hij als kunstenaar definitief op de kaart. Min of meer in samenhang met deze ontwikkeling (her)ontdekte Henk Bakker zijn geboorteplaats Harderwijk wat resulteerde in keur aan tekeningen met oude stadsgezichten en de visserij als thema.

www.Herderewich.nl

De oudheidkundige vereniging van Harderwijk en Hierden, stelt zich ten doel: Het bevorderen van de kennis der geschiedenis en het behouden van het historische karakter van Harderwijk, Hierden en omgeving. Herderewich wil de kennis van de geschiedenis van Harderwijk behouden en bevorderen en opkomen voor het belang van het historisch karakter van Harderwijk en Hierden. De vereniging houdt lezingen en excursies en werkt mee aan tentoonstellingen. Elk kwartaal verschijnt het Vittepraetje, een kwartaalblad met artikelen over de historie van Harderwijk.

www.SmeepoortMenswear.nl

In 2000 openden wij, Rick en Diana Jansen, de deuren van onze kledingwinkel “Smeepoort Mannenmode” in Harderwijk. Onze  kledingwinkel uitgegroeid tot een gerenommeerd ambachtelijke mannenmodezaak met een grote klantenkring. Sinds 18 maart 2014 zijn wij gevestigd in de Donkerstraat. Een nieuwe locatie een nieuwe uitdaging! Alles is gebleven zoals de klant van ons gewend is, o.a. de uitgebreide collectie, de kwaliteit, de service maar er is toch 1 kleine verandering. De naam…. die is sinds 1 april 2014 Smeepoort menswear!

WELKOM   OGB DESIGN   WERKWIJZE   PRIJZEN   FOTOGRAFIE   PORTFOLIO   CONTACTTOP

OGB Design | creative webdesign